Dantų atkūrimas "All on 4"

Šis protezavimo būdas skiriamas daugumą ar visus dantis praradusiems pacientams. Ant 4 implantų atkuriami viso žandikaulio dantys.

Dantų protezavimo metodas ant 4 implantų, toks protezavimo būdas skiriamas daugumą ar visus dantis praradusiems pacientams. Tai vienas garsiausių pasaulyje implantavimo ir protezavimo būdų, kuris yra mažiausiai invazinis, taip pat mažesnės ir išlaidos dantų protezavimui lyginant su įprastais implantais, atkuriant viso žandikaulio dantis. Ant 4 implantų tvirtinamas patogus, itin stabilus, pilnai kramtymo funkciją atliekantis dantų protezas.

Dažniausiai užduodami klausimai

Implantai atkuria 60–80% kramtymo funkcijos, apsaugo nuo tolimesnio žandikaulio nykimo, sukuria natūralių dantų pojūtį burnoje, skirtingai, nei nešiojant dantų protezus. Su implantais praktiškai nejaučiamas joks diskomfortas. Protezus reikia išimti, specialiai prižiūrėti, su jais sunku kramtyti. Protezai visuomet primins, kad tai nėra savi dantys.

Ši technologija leidžia vietoje įprastai sriegiamų šešių arba aštuonių implantų, trūkstamus dantis atkurti vos ant keturių implantų. Pagrindinius šio gydymo privalumai, trumpesnė gydymo trukmė, galimybė išvengti kaulo priauginimo procedūros ir žinoma to pasekoje ženkliai sumažėja gydymo išlaidos.

Šis ‘All on 4’ gydymo būdas tinkamiausias visus ar beveik visus dantis praradusiems žmonėms. Tačiau žinoma nėra vieno gydymo būdo kuris tiktų absoliučiai visiems žmonėms. Skiriasi kiekvieno paciento veido anatomija, burnos sveikatos būklė. Todėl konsultacijos metu surandame individualiai kiekvienam tinkamiausią gydymo būdą.

Cirkonio keramikos protezai tai vieni estetiškiausių ir tvirčiausių protezų. Dantys yra laidūs šviesai, atrodo labai natūraliai, net iš arti niekas neįtars, jog dantis yra netikras.

Implantavimo procedūra trunka apie 2 valandas vienam žandikaukiui. Sekančio vizito metu ant implantų uždedamas laikinas protezas, tuomet jau iškarto galėsite džiaugtis gražia šypsena. Vėliau, po 3-5 mėnesių uždedamas nuolatinis protezas su Jūsų pasirinktais pagamintais dantimis, medžiagiškumu, spalva ir forma.

Taip galima, tačiau priklauso kokioje pozicijoje Jūsų implantai. Kadangi 4 implantai turi atlaikyti visų dantų apkrovą, gali tekti prie jau turimų dviejų papildomai sriegti ir daugiau nei du implantus.

Kainos

  • All on 4 implantacija (4 implantai)

nuo 2300 €

  • All on 4 laikinas protezas

1200 €

  • All on 4 protezas su akriliniais dantimis

1700 €

  • All on 4 protezas su kompozitiniais dantimis

2000 €

  • All on 4 protezas titano baras su cirkonio keramikos dantimis

4500 €

  • All on 4 protezas titano baras su garnitūriniais dantimis

1700 €

Kainos

All on 4 implantacija (4 implantai) – nuo 2300 €

All on 4 laikinas protezas –  1200 €

All on 4 protezas su akriliniais dantimis –  1700 €

All on 4 protezas su kompozitiniais dantimis  –   2000 €

All on 4 protezas titano baras su cirkonio keramikos dantimis – 4500 €

All on 4 protezas titano baras su garnitūriniais dantimis – 1700 €

Maloniai Jūsų laukiame

Registruokitės vizitui

Patikimas partneris kuriant individualią Jūsų šypseną.

KAIP MUS RASTI?

A. Juozapavičiaus pr. 98, Kaunas LT-45114

DARBO LAIKAS

I - V  9:00-19:00

Scroll to Top